Pronásledovaný muž se schoval za plotem ve školce, zlomil si při tom asi nohu
Ilustrační foto
Most

Most - S případem se zvláštní pointou se setkali v minulých dnech mostečtí strážníci, když pomáhali muži v nouzi.

Ve večerních hodinách oznámil na linku 156 muž, že se nachází za plotem jedné mateřské školky a má asi zlomenou nohu. Dále uvedl, že byl pronásledován a ze strachu se zde ukryl.

"Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která v areálu uvedené mateřské školky nalezla muže, který si stěžoval na bolest levé nohy. Strážníci na místo přivolali Zdravotnickou záchrannou službu, která si muže převzala do lékařské péče a událost byla se všemi poznatky předána na místě hlídce Policie ČR," sdělil Vlastimil Litto, mluvčí Městské policie v Mostě.

Další pomoc v nouzi

Na městskou policii se obrátil i další muž v nouzi. Uvedl, že je po operaci kyčlí, pohybuje se o berlích a bez cizí pomoci se nedostane do místa trvalého bydliště. Strážníci se na místě spojili s oznamovatelem a doprovodili ho ke vchodu domu, kde bydlí. Poté muž strážníkům za jejich ochotu poděkoval.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru