Matka seděla s nezletilým synem v herně, oba hráli automaty
Ilustrační foto
Most

Most - Další z policejních akcí proběhla na území města Mostu o víkendu. Policisté při ní opět zjišťovali, zda mládež do 18 let nehraje v hernách na výherních automatech, či zda dětem není prodáván alkohol. Muži v uniformách se zaměřili na restaurační provozovny, herny a bary, prošli jich celkem 11.

V jedné z heren policisté objevili mladíka, kterému ještě nebylo 18 let. V herně byl se svoji matkou, oba seděli u automatů a hráli.

"Policie nyní věc šetří pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení výchovy dítěte. Případem se zabývají policisté obvodního oddělení Most," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru