Řidiči pozor, krajem pojede nadměrný náklad! Míří do Trianglu
Krajem projede nadměrný náklad. Ilustrační foto
Most

Ústecký kraj - V noci z pondělí 27. na úterý 28. listopadu bude z Lovosic do průmyslové zóny Triangle přepravován nadměrný náklad.

Souprava o délce 35 m, výšce 4,20 m, šířce 5,45 m a hmotnosti 165,8 t vyjede v pondělí ve 22:00 hodin z Lovosic a do zóny u Velemyšlevsi by měla dorazit v úterý v 2:00 hodin.

Plánovaná trasa přepravy:

Přístav Lovosice, Prosmyky – sil. č. III/0089 na sil. č. II/247 směr EXIT 45 D8, po které na D8 – EXIT 48, sjezd na sil. č. I/15, kterou dále na křiž se sil. č. II/257 směr Kozly, na křiž. se sil. č. I/28, po které směr Louny na křiž. se sil. č. III/2463, touto poté na sil. č. I/7 a dále směr Postoloprty, protisměrnou rampou u EXITu 60 dále na sil. č. III/25021, po které do Průmyslové zóny Triangle, Velemyšleves.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru