Muž bezdůvodně naskočil do čelního skla autobusu, dokonce potom napadl pracovníka. Na nic si prý nepamatuje
Ilustrační foto
Most

Most - Nemilé překvapení čekalo řidičku autobusu MHD o víkendu v ranních hodinách. U nákupního centra Kahan v Mostě dávala přednost skupině chodců, která přecházela vozovku přes přechod. Náhle z této skupiny vyběhl muž před autobus, vyskočil směrem k čelnímu sklu a svým ramenem ho poškodil.

Poté z místa odešel. Na místo se dostavil pracovník společnosti a podezřelého muže oslovil poblíž domu. Ten pracovníka nečekaně a bezdůvodně udeřil do obličeje pěstí a poté se dal na útěk. Napadený ho pronásledoval a stihl přivolat policii.

"Hlídka strážníku prchajícího výtečníka zadržela poblíž obchodních prodejen. Napadený utrpěl zranění, se kterým vyhledal lékařské ošetření. Výtečník skončil na policii. Měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol. Policisté 27letému Mostečanovi sdělili podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a výtržnictví. Případ je šetřen ve zkráceném přípravném řízení. Škoda zatím nebyla vyčíslena. Muž si prý na svůj incident vůbec nevzpomíná," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru