V mostecké nemocnici začíná fungovat parkovací systém, po dvou hodinách si připravte drobné
Nové parkoviště pro zaměstnance. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Krajská zdravotní – Nemocnice Most ukončila k poslednímu listopadovému dni zkušební provoz parkovacího systému v areálu nemocnice. Od 1. prosince 2017 zde je možné parkovat zadram první dvě hodiny, každá další je zpoplatněna částkou 15 Kč.

Držitelům Janského plakety, průkazu ZTP, dárcům krve v den odběru, kontrolním orgánům IBP, sanitním vozům RZS, vozům Policie ČR a vozům Městské policie Most za užití světelného a zvukového výstražného signálu, a vozům HZS ve výkonu služby se cena za parkování neúčtuje (s odebranou vjezdovou kartou předloží příslušné doklady v pokladně).

Vedení Krajské zdravotní tuto variantu fungování parkovacího systému po několika měsících vyhodnotí. Jestliže se ukáže, že dvě hodiny pacientům na vyšetření nestačí, novou skutečnost zohlední.

https://www.youtube.com/watch?v=LkKRo0HxNIs

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru