Otevřeno! Most zahájil provoz mobilního kluziště vedle náměstí
Mostecké kluziště. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Dnes dopoledne byl zahájen provoz na mobilním kluzišti v centru Mostu. Aktuálně to potvrdila mluvčí města Alena Sedláčková.

Kluziště se mělo otevřít již v neděli u příležitosti rozsvěcení vánočního stromu, nebylo ale včas připravené. Stavbu zbrzdily protesty proti nutnému kácení osmi borovic v parku, kde ledová plocha stojí. Stadionek se otevírá o dva dny později v úterý. "Dopoledne bruslí školáci, od 13 hodin je kluziště k dispozici veřejnosti," uvedla Alena Sedláčková.

Kluziště má pomoci společně s nedalekými trhy s bohatým programem dokreslit předvánoční atmosféru v centru města. Za vstup na led zaplatíte dvacetikorunu, rodinné vstupné bude za padesát korun.

V pracovní dny bude kluziště otevřené od jedné odpolední do osmi do večera. O víkendech se bude bruslit už od deseti hodin. Pokud nemáte své  brusle, můžete si pár za padesát korun zapůjčit, pokud složíte pětisetkorunovou zálohu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru