Toto auto budeme vídat už za pár dní v Mostě. Taxík bude jezdit za výhodnou cenu
Taxík Maxík pro město Most. Foto: Mostecké listy / Město Most
Most

Most - Vedení města Mostu převzalo od Nadace Charty 77 vozidlo Taxík Maxík.

Vůz Taxík Maxík uvidí Mostečané již tento víkend během Farmářských trhů v sobotu na 1. náměstí a jeho předání se potom uskuteční tamtéž v neděli v 16 hodin.

Služba Taxi Maxi zahájí svou činnost 2. ledna 2018. Senioři nad 70 let a zdravotně znevýhodnění občané (držitelé průkazů ZTP či ZTP/P) s trvalým pobytem v Mostě (včetně Čepiroh, Rudolic, Souše, Starého Mostu, Velebudic a Vtelna) budou moci tuto službu využít za zvýhodněných podmínek, za cestu taxíkem zaplatí pouze 30 Kč. S přepravovanou osobou může jet jeden člověk jako doprovod, i ten zaplatí za dopravu uvedenou částku. Služba bude v provozu ve všední dny od 7 do 15 hodin a objednat ji je třeba telefonicky nebo mailem nejméně jeden pracovní den předem.

Slavnostní akt se uskutečnil v Brožíkově sále Staroměstské radnice a za město Most se jej zúčastnil primátor Jan Paparega, náměstkyně Markéta Stará a náměstek Marek Hrvol, za Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova, které bude službu seniorům a hendikepovaným poskytovat, ředitel podniku Daniel Dunovský a náměstek David Jehlička. Za správní radu nadace se vedle dalších osobností aktu zúčastnila Alena Dernerová.

Společně s Mostem převzala vozy také města Benešov a Svitavy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru