To je překvapení! Poznáte, co po měsících chybí na této fotce?
Kanál je zakrytý, výstražné sloupky zmizely. Foto: Oldřich Hájek
Most

Záluží - Toto místo se už stávalo terčem vtipů i kritiky ze strany řidičů, policistů, ale třeba i místních autoškol. Nyní, jako mávnutím proutku, je již opravené.

Na silnici spojující Litvínov s Mostem, před kruhovým objezdem v Záluží ve směru na Litvínov, museli řidiči několik měsíců zvýšit svoji pozornost. Ve vozovce tam byly výstražné sloupky zakrývající kanál. Ty znenadání zmizely, kanál je zakrytý.

Podle ředitelství silnic a dálnic nebylo místo i tak nebezpečné. Tento úsek je podle silničářů přehledný a při dodržování předpisů obzvláště při věnování se plně řízení a nepřekračování nejvyšší povolené rychlosti bylo možné včasně na toto označení poškozeného poklopu reagovat a plynule se této překážce vyhnout bez dalších nepříjemných následků.

Psali jsme

{article 45326}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru