Úspěch mosteckého kluziště. Za tři dny se tam vystřídalo přes jedenáct stovek bruslařů
Mobilní kluziště vedle magistrátu. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Horké maliny nebo svařené víno, koledy, procházka po trzích, nákup vánočního cukroví, prohlídka betlému nebo odeslání dopisu Ježíškovi, to už patří ke koloritu Vánočních trhů v centru Mostu. Ale Mostečany teď nepotkáte jenom s nákupními taškami s dárky, ale také s těmi sportovními taškami či batohy. Nosí si v nich totiž brusle a míří na nové mobilní kluziště, které se nachází v  bezprostřední blízkosti Vánočních trhů.

Vánoční a zimní atmosféra dodává kluzišti to pravé kouzlo. To okusila už více než tisícovka zájemců. Jen za poslední tři dny (od pátku do neděle 8. až 10. prosince) nové kluziště vyzkoušelo 1 131 lidí, z toho 748 dětí. Jak vidno, láká sice ve větší míře děti, ale ani dospěláci se nenechají zahanbit.

U kluziště je stánek, kde si mohou zájemci koupit něco k snědku a především teplé nápoje. Ani ten, kdo nemá vlastní brusle, nepřijde zkrátka. U kluziště, které provozuje sportovní hala, je také půjčovna bruslí s dostatečně širokou nabídkou bruslí v různých velikostech. Jen od pátku do neděle si takto půjčilo brusle 327 bruslařů.

Kluziště je přístupné ve všední dny veřejnosti od 13 hodin, o víkendu už dopoledne. Velice příznivé je vstupné, za hodinu bruslení zájemce zaplatí 20 Kč, rodiny o dvou dospělých a dvou dětech pouze 50 Kč, senioři mají vstup zdarma. Ve všední dny kluziště v dopoledních hodinách využívají děti z místních mateřských a základních škol. Kluziště je v provozu až do 20 hodin, takže je dost času užít si pravou zimní atmosféru a bruslit při umělém osvětlení, které mu dodává své kouzlo.

(as)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru