Maminky z Mostu nedostaly složenky s příspěvky. Běžte si půjčit, vzkázala prý pošta
Ilustrační foto
Most

Most – Na rodičovský příspěvek tento měsíc čeká řada maminek na Mostecku. Pošta jim nedodala složenky.

Peníze chodí většinou do 13. dne v měsíci. „Takže to mám vše rozpočítané a vše si dvakrát spočítám, než něco koupím,“ říká jedna z poškozených žen, jejíž celé vyjádření má redakce k dispozici.
Česká pošta podle jejích slov nejprve tvrdila, že peníze neodeslal sociální úřad. Ten ovšem ženě uvedl, že vše bylo vyplaceno v řádném termínu. „Následoval opět telefonát na mosteckou poštu, odpověď byla, že za to můžou v Ústí, které jim to neodeslalo,“ popisuje pátrání po složenkách maminka. Ústí ale problém přehodilo zpět na Most.

Vedoucí mostecké pošty se po osobním jednání omluvila, že je chyba opravdu na jejich straně a již se tisknou nové složenky. „Na otázku, co mám celý víkend dát jíst svému dítěti, mi řekla, že si mám jít někam peníze půjčit. Ale ať se nebojím, že v pondělí peníze dostanu. Ale ani od paní vedoucí jsem se nedozvěděla, jak se může najednou ztratit tolik složenek,“ dodala žena.

Podle vyjádření České pošty pro server TN.cz začaly maminky dostávat složenky během víkendu, nejpozději se tak má stát dnes. "Pošta na Mostecku kvůli předvánočnímu shonu nedoručila několik stovek složenek z Úřadu práce. Na napravení pracujeme,“ řekl mluvčí České pošty Matyáš Vitík webu TN.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru