Fotíte vánoční tramvaj v ulicích? Za nejlepší snímek můžete jezdit tři měsíce zadarmo
Vánoční tramvaj. Foto: DP Most
Most

Most - Od začátku prosince jezdí po trase linky č. 2 v Mostě slavnostně osvětlená Vánoční tramvaj. „Dopravní podnik se snaží navodit předvánoční i vánoční atmosféru zejména pro ty nejmenší obyvatele města Mostu i okolních obcí. Rozhodli jsme se proto vyhlásit soutěž o nejlepší fotografii naší Vánoční tramvaje,“ řekl ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova Daniel Dunovský.

Fotografie je možné zasílat v elektronické podobě na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Soutěž končí zároveň s ukončením provozu Vánoční tramvaje 6. ledna 2018. „Naposledy bude možné potkat Vánoční tramvaj v sobotu 6. ledna 2018 do 22:28 hodin, kdy se vrátí do vozovny,“ doplnil Dunovský.

Vítěznou fotografii vybere vedení společnosti Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova a její autor či autorka obdrží na svou čipovou kartu – Kartu integrované dopravy a služeb - 90 denní kupon na tři pásma.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru