Pozor, kde parkujete. V Mostě po nocích znovu hoří popelnice
Hasiči likvidují požár popelnice v Mostě. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Dva požáry popelnic v noci ze čtvrtka na pátek a další dva z úterý na středu zaměstnávaly v Mostě hasiče i městské a státní policisty. V polovině případů byla v blízkosti kontejnerů zaparkovaná auta.

Naposledy vyjížděli hasiči k požáru kontejneru včera ve večerních hodinách. Jednotka byla vyslána k hořící popelnici na tříděný odpad do ulice Dobrovského v Mostě. Současně s hasiči se na místo rozjely hlídky strážníků městské policie a Policie ČR. Zatímco hasiči začali požár popelnice krotit proudem vody, hlídka policie při kontrole blízkého okolí nalezla v ulici Mozarta další hořící kontejner.

Hořící obsah popelnici policisté duchapřítomně vysypali a tím uchránili nádobu v hodnotě několika tisíc korun od zničení požárem. Hořící obsah již dohasila jednotka mosteckých hasičů.

V noci 26. prosince hořely popelnici v České ulici a v ulici Maršála Rybalka. U jedné z nich viděli svědci muže v červené kapuci se psem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru