Vánoční zloděj: Bral stromy, osvětlení a vykradl i benzínku
Ilustrační foto
Most

Most - Zřejmě nepolepšitelný je 36letý muž z Mostu. Ten měl v prosinci v jednom mosteckém supermarketu odcizit z prostoru před objektem vánoční stromek. A má toho na svědomí víc.

Sáhl do prostoru ze strany a stromek v hodnotě 589 korun ukradl. "Cestou narazil na policejní hlídku a ta se zajímala, odkud takhle pozdě večer nese vánoční stromek. Už na druhý den opět v noci vyrazil na trestnou výpravu," říká Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR v Mostě. Vnikl do oploceného areálu jedné prodejny a odnesl odtud led osvětlení, teleskopický stativ z plechu, kabely a měl odcizit i několik kusů vánočních kavkazských jedlí. Lup údajně rozprodal.

Do třetice má na svědomí i vloupání do čerpací stanice, když v noční době násilím vnikl do výlohy prodejny a odcizil přesně nezjištěné množství cigaret v hodnotě 10 tisíc korun. Celkem napáchal škodu za 28 tisíc korun. Policie Mostečana obvinila z přečinu krádeže vloupáním a poškození cizí věci, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru