Hasiči v neděli večer vyjížděli k požáru lednice do Lomu, podařilo se jim zachránit přidušené kotě
Foto: HZS Litvínov
Most

Lom - Krátce před půl jedenáctou přijela jednotka litvínovských hasičů ze stanice Chudeřín do Osecké ulice v Lomu k požáru lednice v bytě. Požár byl bez dozoru, ve chvíli zahoření v bytě nebyl žádný z obyvatel. Před příjezdem jednotky požár uhasl. 

Když se obyvatelé bytu vrátili zpět domů, otevřeli okna a zavolali hasiče, v tu chvíli ale již požár neměl dostatek kyslíku, tudíž došlo k jeho samovolné likvidaci. V bytě byla ale zavřená kočka, která se nadýchala zplodin a po otevření dveří vyběhla až před vchod. Zmatená kočka se snažila nadechnout čerstvého vzduchu a nejspíš z obavy o svůj holý život dokonce pokousala jednoho z hasičů, který se snažil nebohému zvířeti pomoci.

Přidušené kotě se hasičům podařilo zachránit pomocí inhalace kyslíku. Zplodin se kromě kočky naštěstí nikdo nenadýchal. Příčinou požáru byla technická závada na motoru lednice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru