Vražda v Bitozevsi: Policisté už zadrželi a obvinili dvě osoby!
Ilustrační foto
Most

Bitozeves - Policisté dopadli pravděpodobné pachatele vraždy mladého muže, jehož tělo našel náhodný svědek v lesíku u Bitozevsi ve čtvrtek. Místo leží na Lounsku, kousek za hranicemi s okresem Most.

O průběhu vyšetřování informovala v sobotu mluvčí Policie ČR Šárka Poláčková. "V souvislosti s případem vraždy v Bitozevsi na Lounsku kriminalisté zadrželi a ze zvlášť závažného zločinu vraždy obvinili dvě osoby. Bude podán návrh na uvalení vazby," sdělila mluvčí.

Tělo muže se nacházelo v zalesněném prostoru v katastru obce Bitozeves na Lounsku. Prvotní indicie směřovaly k podezření na násilnou smrt. Na základě toho na místo vyjeli krajští policisté a soudní lékař. Ohledáním těla mladého muže se podezření na cizí zavinění potvrdilo. Případ si převzali krajští kriminalisté.

Další informace k případu budou podle policistky k dispozici během pondělí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru