Muž si chtěl nechat vyrobit šatní skříň, povedený řemeslník z něj ale pouze vylákal peníze
Ilustrační foto
Most

Most - Na povedeného řemeslníka narazil jeden Mostečan. Chtěl si nechat ve svém bytě zhotovit šatní skříň. Zhotovitel mu sdělil, že skříň udělá a že právě může levně nakoupit u jedné firmy, kde je zrovna časově omezená výhodná nabídka levného materiálu.

Z poškozeného vylákal 11 tisíc korun na nákup zboží, následně ještě vyinkasoval další částku na dokoupení dalšího materiálu.

"Muž ve věku 48 let z Mostecka nic nekoupil, skříň nezhotovil a peníze si ponechal pro svoji potřebu. Část peněz poškozenému již uhradil. Vyšetřovatel mostecké policie ho přesto obvinil z přečinu podvodu," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru