OBRAZEM: Našli jsme dvě nejšpinavější silnice na Mostecku. Tady auta trpí
Silnice v Komořanech a Moravěvsi. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko – Myslíte si, že si podniky a zemědělci uklízejí silnice, které zaneřádí, tak jak jim to ukládá zákon? Jste na omylu. Našli jsme dvě silnice na Mostecku, které dost možná už ani nejsou silnice.

Jedna z komunikací je přitom poměrně frekventovaná, u druhé se dá lehce přimhouřit oko, jde o nevýznamnou spojnici mezi vesnicemi. Ale pořád je na mapách vedena jako silnice, nikoliv jako cesta. A taky vás na ni v pohodě navede navigace.
První je spojnice z Komořan přes Bylany na hlavní silnici Most – Žatec. U bývalých Třebušic, jen kousek od sjezdu ze silnici Most – Chomutov, se ocitnete v šedém blátě. Desítky nákladních aut denně tudy projedou s popílkem na skládku. V silnici jsou díry zalité bahnem, rozježděné jsou i krajnice.

Druhá silnice vede z Koporeče do Moravěvsi. Tady se na stavu asfaltu nepodepsal průmysl, ale zemědělci. Vyjíždějí zde z pole a v podmáčené půdě si slušně nabalí zemědělské stroje své pneumatiky. A stovky kilogramů hlíny potom opadají na silnici. Nějaký úklid? Zapomeňte. Sice projedete, své auto pak ale nejspíš ani nepoznáte.

Máte tip na další podobné silnice? Pošlete nám fotku na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo ji přidejte do komentářů.

Komořany

0502silnice2

0502silnice3

Moravěves

0502silnice4

0502silnice5

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru