Povedená známost z herny! Žena na návštěvě muže okradla o mobil a lahev whisky
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policisté obvodního oddělení v Mostě na základě místní a osobní znalosti odhalili totožnost ženy, která měla okrást staršího muže. S ním se seznámila v jedné herně v Mostě a nechala se od něj pozvat domů.

Následně využila nepozornosti muže a na chodbě bytu mu měla prohledat odloženou bundu a z peněženky měla odcizit finanční hotovost. "Hodil se jí i mobil a lahev s whisky. Poškozenému muži zanechala škodu ve výši 7 500 korun," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mostečanka ve věku 30 let má mít na svědomí i okradení dívky v obchodním domě. Tam dívce, která byla před jednou prodejnou, vytrhla z ruky bez užití násilí mobilní telefon a z místa utekla.

"Odcizené věci policie nezajistila. Třicetiletá Mostečanka nyní čelí obvinění z přečinu krádeže," dodala mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru