Lidé v Mostě byli třikrát v nouzi. Na pomoc volali městskou policii
Ilustrační foto
Most

Most - Třikrát v minulých dnech vyjížděly hlídky Městské policie Most na pomoc obyvatelům města, kteří potřebovali jejich asistenci. O případech informovali strážníci na svém webu.

Pracovník operačního střediska Zdravotnické záchranné služby na lince 156 požádal o vyslání hlídky městské policie do ulice Františka Malíka, kde měl v jednom bytě spadnout starší muž z postele a jeho dcera ho nemůže zvednout. Strážníci na místě pomohli ženě zvednout staršího muže ze země a posadit ho zpět na postel.

Prostřednictvím linky 156 požádal o pomoc strážníky muž, který se nachází u bytu své matky, na kterou se nemůže dozvonit a obává se o její zdraví. Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která se na místě spojila s oznamovatelem, a z bytu bylo slyšet sténání ženy. Po otevření bytu přivolanou jednotkou Hasičského záchranného sboru si ženu, která ležela na zemi, převzala Zdravotnická záchranná služba. Po prvotním ošetření na místě ji převezla do nemocnice.

Na linku 156 oznámil muž, že se po chodbě pohybuje jeho soused, který je dezorientovaný. Strážníci se na místě spojili s oznamovatelem, který jim dále sdělil, že jeho soused chodí po domě a bouchá na dveře jednotlivých bytů. Místním šetřením bylo zjištěno, že dezorientovaný muž bydlí sám a proto byla na místo přivolána Zdravotnická záchranná služba, která muže odvezla do nemocnice k dalšímu vyšetření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru