Další napadení řidiče autobusu na Mostecku! Dostal několik ran do obličeje
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě obvinila z přečinu výtržnictví a ublížení na zdraví 23letého muže z Mostu. Ten měl v autobuse městské hromadné dopravy po předchozí slovní rozepři s řidičem tohoto napadnout.

K rozepři došlo při kupování jízdenky. Obviněný měl následně udeřit do skla kabiny řidiče, poté muž řidiče vyzval, aby šel ven. "Řidič muže vytlačil z autobusu, došlo k dohadování a vzájemnému strkání. Nakonec měl obviněný řidiče udeřit opakovaně do obličeje a z místa odejít," sdělila v pondělí mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Hlídka policie poté díky popisu z místa činu muže vypátrala poblíž centra města. Muž byl již za přečin výtržnictví v minulosti odsouzen. Poškozený řidič utrpěl zranění v obličeji. Mostečan je stíhán na svobodě a hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody.

Není to první napadení v tomto roce. Řidič autobusu byl v centru Mostu fyzicky napaden neznámým mužem ohledně neplatné jízdenky na začátku ledna. V minulém týdnu litvínovští strážníci informovali o případu, kdy dva opilí cizinci v brzkých ranních hodinách zastoupili cestu autobusu na Podkrušnohorské ulici v Litvínově. Do vozidla začali kopat a bušit pěstí. Když řidič vystoupil, začali napadat i jeho.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru