Policie obvinila dva muže z loupeže: V bytě napadli muže a chtěli po něm peníze
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě obvinila ze zvlášť závažného zločinu loupeže dva muže z Mostu ve věku 44 a 38 let. Ti měli v centru Mostu přistoupit k poškozenému, a následně ho donutili, aby s nimi šel do jeho bydliště.

Jeden z obviněných se náhodně údajně dozvěděl, že poškozený má někomu dlužit peníze a tak pod záminkou vymožení dluhu ho na ulici oslovili s tím, že si jdou pro dlužnou částku. To ale bez vědomí oprávněné osoby. Poškozený je na základě toho pustil do svého bytu. Tam pak muže měli napadnout fyzicky a chtěli peníze. Poškozený uvedl, že dluh bude splácet po částkách, což se mužům nelíbilo.

"Chtěli si vzít jako zástavu televizi a když poškozený protestoval, vyinkasoval ránu do hlavy. Nakonec dvojice z bytu odnesla playstation s příslušenstvím v hodnotě 10 tisíc korun. Mladší z dvojice je ve vazební věznici pro majetkovou kriminalitu, druhý obviněný je stíhán na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru