Doprava v Rudolické pořádně zhoustla. Za kolony může uzavřená silnice u muzea
Kolony aut v Rudolické ulici. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Kombinace odpoledních nákupů, návratů z práce a uzavřeného sjezdu u muzea v Mostě v odpoledních hodinách komplikuje dopravu v části města.

Někteří řidiči označují stav v době hlavně mezi třetí a čtvrtou hodinou odpolední za "kolabující dopravu" v Rudolické ulici. Kolony čítající desítky aut, na Most zcela neobvyklé, se tvoří v úseku mezi Tescem a kruhovým objezdem nad nádražím, a to ve směru k nádraží a dále ven z města. Na dlouhou frontu ale můžete narazit i v opačném směru, kdy se řidiči snaží i dlouhé minuty zařadit do provozu na Rudolické ulici potom, co sjeli z koridoru na prostředním nájezdu do města.

Zvýšenou intenzitu dopravy má na svědomí uzavření sjezdu u muzea, kdy objížďky vedou řidiče kolem kostela přes most Rico, a také ve směru právě podél Tesca na výjezd u Chanova. Uzavírka potrvá ještě déle než dva měsíce.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru