U nemocnice zmizela lávka, kterou se chodilo na pohotovost
Lávka k pohotovosti je minulostí. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Dělníci v Mostě skončili s demolicí železobetonové lávky, která vedla od zastávky městské hromadné dopravy ke vchodu na pohotovost.

Práce budou začaly v úterý 20. března uzavřením lávky a montáží plotu mezi lávkou a přilehlou komunikací. Ve dnech 21. a 22. března bylo odstraněno zábradlí na lávce, poté mohlo teprve dojít k likvidaci samotné lávky. Ta byla ve špatném technickém stavu. Místo ní budou schody a výtah.

Cesta pro pacienty je označena vstupem přes budovu A (polikliniku), kde jsou pacienti nasměrováni šipkami. Vstup je směrován do haly polikliniky, poté směrem k dětským ambulancím (kolem bočního výtahu) a dále.

"Pacienty i návštěvníky nemocnice žádáme o shovívavost," uvedlo vedení Krajské zdravotní, pod kterou mostecká nemocnice patří.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru