Redakční maskot Moris je dál nezvěstný. Kulhá a má v uchu tetování
Ztracený psík Moris.
Most

Ústecký kraj – Od sobotního poledne pátráme po bílém krátkosrstém jack russel teriérovi Morisovi. Je naším redakčním maskotem, doprovází nás na reportáže, chodí s námi do práce.

Moris se ztratil v sobotu v poledne v obci Nemilkov na Mostecku. Pravděpodobně se něčeho vylekal a vyběhl pootevřenou bránou z oplocené zahrady. Neměl v tu chvíli obojek. Poznáte jej ale naprosto snadno. Před dvěma lety mu vyhřezlá ploténka utlačila míchu a ochrnul na pravou zadní nohu. Naučil se ji používat, ale kulhá a chodí mírně bokem. V uchu má tetování s číslem 1155.

Je možné, že jej záhy někdo naložil v okolí Nemilkova, Lišnice či Havraně do auta a odvezl. Dá se předpokládat, že vyhledá veterináře právě kvůli jeho handicapu. Nacházet se ale může kdekoliv. Večerní zmínku o jeho pohybu v okolí zóny Triangle jsme prověřili, bohužel s negativním výsledkem.

Jde o psa přátelského k lidem i dětem, který je ale fixovaný na svoji rodinu. Cizím psům se spíše vyhýbá.

Pokud máte informace o jeho pohybu či pobytu, sdělte nám je, prosím, na telefonní číslo 604 315 995 či na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru