OBRAZEM: Stovky a stovky lidí mířily k muzeu na Superfestival zdraví. Povedl se
Superfestival zdraví v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Most v sobotu během celého dne hostil druhý ročník Superfestivalu zdraví. Jde o největší veletrh zdravého životního stylu na severozápadě Čech.

V areálu mosteckého muzea a částečně i v jeho prostorách se odehrála tato akce již podruhé. Návštěvníci si mohli vybírat zboží i služby mezi zhruba šesti desítkami vystavovatelů. „Pokud mohu už nyní porovnat, návštěvnost je proti loňsku dvojnásobná,“ hodnotila krátce po poledni Alena Saladiaková z týmu Superpotravina.cz, který akci organizoval.

A kdo zrovna nenakupoval nebo neobhlížel stánky, odpočíval v příjemných prostorách muzejní zahrady či se občerstvoval na muzejním nádvoří.

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru