Lidé chtějí čisté město. Rostoucí množství odložených věcí hlásí strážníkům
Vyhozený nábytek mimo popelnice. Foto: MP Most
Most

Most - Po Mostě se rozmáhá odkládání nekomunálního odpadu ke kontejnerům nebo na jiná místa, která k tomu nejsou určená. Lidé na toto upozorňují převážně městskou policii.

"Strážníkům se potom na místě ve většině případů podaří odhalit pachatele přestupku, který buď je projednán na místě v příkazním řízení, nebo je událost postoupena ke správnímu orgánu," uvádí mluvčí Městské policie Most Vlastimil Litto.

Stejně tak tomu bylo ve dvou případech, kdy byl odložen nekomunální odpad ke kontejnerům v ulici Zdeňka Fibicha a v ulici M. G. Dobnera, kde byl tento odpad odložen vedle domu. Oba pachatelé přestupku byli projednáni v příkazním řízení a také si zajistili úklid tohoto odpadu zpět do místa bydliště.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru