Potopa v mostecké ulici! Lidé budou do večera bez tekoucí pitné vody
Potopa na ulici. Foto: čtenář Michal T.
Most

Most - Kvůli havárii na vodovodu zůstali v pondělí odpoledne bez dodávek pitné vody lidé v části mostecké ulice Obránců míru.

K nehodě došlo okolo poledne. Prasklo vodovodní potrubí. Voda se začala valit ulicí a unášela s sebou drobné kamení a zeminu. Severočeské vodovody a kanalizace už začaly pracovat na opravě závady.

Vodovodní zařízení dají do pořádku podle předpokladů do pondělní 18. hodiny. Nucená odstávka se týká čísel popisných 2870, 2871, 2893, 2894 a 2895. Náhradní zásobování pitnou vodou je zajištěno pomocí cisterny.

Není to v tuto chvíli jediná havárie na vodovodu. Bez pitné vody z kohoutku se musí až do večer obejít také lidé v Louce u Litvínova, a to v ulicích Sokolovská, K Coubaláku, Ševčíkova, U Rybníka, Ruských zajatců a Husova. Náhradní zásobování je tam zajištěno cisternou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru