KURIOZITA: Zloděj se neprotáhl mříží, zůstal na místě činu a usnul tam
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostecká policie obvinila z pokusu krádeže formou spolupachatelství dva muže ve věku 32 a 34 let, oba z Mostecka.

Ti měli společnými silami v Mostě vniknout do skladu prodejny a zde si připravili k odcizení alkohol a bednu, do které si naložili různé nářadí a elektroniku. "Mladší na místě činu zůstal, protože se mu nepodařilo protáhnout mříží. Zřejmě unaven ve skladu usnul," popisuje případ policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Ráno ho probudil majitel, před kterým se muž schovával, ale nakonec skončil na policii.

Oba výtečníci byli již za krádež odsouzeni a nyní jim za toto jednání hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Poškozený majitel vyčíslil škodu na částku 2 700 korun. Zmizelo mu několik lahví se šampusem. Dvojice je vyšetřována na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru