Muž si chodil do obchodu pro vrtačky, pronášel je pod bundou. Až na to doplatil
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostecká policie obvinila z přečinu krádeže 46letého muže z Bíliny. Ten k nám jezdil ze sousedního města ze zištných důvodů, když měl v jednom mosteckém supermarketu odcizit nářadí v hodnotě 8 400 korun.

Obviněný měl nejprve odcizit dvě aku vrtačky a to ve dvou dnech za sebou. Lup ukryl pod bundu a poté z prodejny odešel, aniž by za zboží zaplatil. V jiný den opět zamířil do stejného obchodu a pod oděv si schoval zase vrtačku.

Prodejnu hodlal opustit bez zaplacení. Tentokrát byl přistižen ochrankou, která ho při odchodu zadržela. "Muž chtěl sice z místa utéct, ale pracovníci prodejny ho na útěku dostihli. Obviněný je stíhán na svobodě," sdělila Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru