Tři zlodějky zkusily pronést z Kauflandu větší nákup, jiný nenechavec odcizil alobal a marsky
Kradené zboží. Foto: MP Most
Most

Most - Pracovník bezpečnostní služby z nákupního střediska Kaufland v ulici Kabátnická oznámil na linku 156, že provedli záchyt tří pachatelek krádeže zboží.

Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která na místě zjistila, že se ženy zde společně pokusily odcizit větší nákup zboží. Strážníci na místě sepsali oznámení o přestupku k správnímu orgánu Magistrátu města Mostu. Zboží bylo vraceno zpět na prodejnu.

Do obchodu potravin na tř. Budovatelů byla vyslána hlídka městské policie na základě telefonického oznámení od majitele obchodu, kde byl proveden záchyt ženy, která zde odcizila potraviny a drogistické zboží. Strážníci s ženou tento přestupek proti majetku na místě projednali v příkazním řízení.

Další přestupek proti majetku museli strážníci řešit v Penny Marketu v ulici Višnová. Muž zde odcizil alobal a dvě tyčinky Mars. Hlídka městské policie tento přestupek na místě s mužem projednala v příkazním řízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru