Pražáci přijeli do Mostu vypůjčeným autem krást
Ilustrační foto
Most

Most - Z hlavního města k nám na trestnou výpravu přijeli dva muži ve věku 22 a 23 let, oba z Prahy. Ti zamířili vypůjčeným autem časně ráno do mostecké lokality s rodinnými domy.

Vybrali si jeden, u kterého překonali oplocení. Následně jeden z nich vnikl na pozemek a poté se dostal do garáže. Z ní měl odcizit kufřík s nářadím, tágo na kulečník, klíče od motorového vozidla a peněženku s finanční hotovostí. Lup pak předal komplici přes plot a následně oba z místa odjeli.

"Policisté obvodního oddělení Most Zahradní podezřelou dvojici zadrželi týž den v jiné ulici. Prohlídkou jejich vozidla hlídka objevila v zavazadlovém prostoru odcizené věci. Policisté zajistili část peněz," sdělila mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel oba Pražáky obvinil z přečinů krádeže vloupáním a porušování domovní svobody ve spolupachatelství a stíhá je na svobodě. Za tato jednání může dvojice v případě odsouzení očekávat až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru