Černí andělé už o víkendu zabojují o Český pohár
Ilustrační foto
Sport

Most - Proč si nezpříjemnit poslední dny letošního roku nejlepší českou házenou, obzvlášť, když je to doslova za humny? Mostecká sportovní hala je totiž 29. a 30. prosince dějištěm turnaje Final4, ve kterém se nejlepší čtveřice ženských házenkářských týmů utká o Český pohár v házené žen.

Samozřejmě i za účasti domácích Černých andělů, kteří do semifinále poháru postoupili po vítězství nad Olomoucí těsně před vánočními svátky.

V mostecké sportovní hale vše odstartují semifinálová utkání, ve kterých se v sobotu 29. prosince nejprve v 16:00 střetnou hodin týmy Veselí nad Moravou a Slavie Praha, následně od 18:00 hodin proti sobě nastoupí domácí Černí andělé a házenkářky Sokola Poruba. Finále Českého poháru je naplánováno na neděli 30. prosince od 11:00 hodin.

Tak přijďte 29. prosince od 18:00 hodin fandit Černým andělům do mostecké sportovní haly, vstupné na pohárové zápasy je dobrovolné, navíc jeho výtěžek bude věnován pozůstalým po obětech důlního neštěstí na Karvinsku.

(pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru