Stolní tenisté z Mostu mají za sebou úspěch na největším mezinárodním turnaji v Česku
Foto: SKST Baník Most
Sport

Most - Dva starší žáci SKST Baník Most Filip Vondráček a Jakub Fencl se zúčastnili největšího mezinárodního turnaje mládeže ve stolním tenisu na území ČR, který se konal Praze. Startovalo tam přes 500 účastníků z 15 zemí.

Kluuci startovali v kategorii kadetů, kde společně v družstvu postoupili z prvního místa ze skupiny, kde porazili Slavoj Praha a švýcarské družstvo. V prvním kole pavouku zvítězili nad Havířovem, dál postoupili přes německý tým.

Druhý den se dohrávaly čtvrtfinálové zápasy, ve kterých stolní tenisté z Mostu vyhráli nad Rakouskem a v semifinále je čekali Slováci, které taky porazili. Ve finále na ně čekala česká reprezentace, která už byla nad jejich síly.

Další den hráli jednotlivci, kde se kluci umístili každý na výborném 5. - 8. místě. Klukům patří poděkování za skvělou reprezentaci klubu a skvělou přípravu na Olympiádu dětí a mládeže, která se koná koncem června v Liberci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru