Ostudný skandál na hipodromu! Žokeje v bezvědomí si nikdo nevšiml
Na záznamu České televize je situace dobře patrná.
Sport

Most – Jako ostudu hodnotí lidé pořadatelské schopnosti majitele mosteckého hipodromu. Jako skandální věc to označuje Česká televize. Co se stalo?

Při sobotních závodech se zranili dva jezdci, a podle lidí trvalo až příliš dlouho, než se jim dostalo první pomoci.

„Včera co předvedli pořadatelé na Hipodromu, ostuda. První dostih pád koně jezdec v bezvědomí a než se k němu dostali, věčnost. To samé hlavní dostih. Až jezdci upozornili na ležícího jezdce za překážkou. Hrozný,“ hodnotí jeden z diváků.

Na záznamu České televize je to dost dobře vidět. Jezdec padá krátce za překážkou a zůstává ležet. Až jezdci projíždějící druhým okruhem okolo dávají znamení, že zde není něco v pořádku.

Oba jezdci skončili v nemocnici, pro prvního letěl vrtulník letecké záchranné služby a přepravil jej do ústecké nemocnice s četnými zlomeninami.

Záznam si můžete pustit zde, kritické dění najdete zhruba ve 12. minutě.

Vyjádření ředitele hipodromu přinášíme zde

{article 151059}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru