Hokejová extraliga: Útočník Lukáš Válek pokračuje v Litvínově
Lukáš Válek. Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Vedení klubu HC Verva Litvínov se domluvilo s útočníkem Lukášem Válkem na nové smlouvě. Litvínovský odchovanec tak nastoupí v černožlutých barvách už do šesté sezóny za A-tým. Šestadvacetiletý útočník podepsal roční smlouvu s roční opcí.

Litvínovský klub si pojistil svého odchovance Lukáše Válka, který v sezóně 2013/2014 dovedl jako kapitán juniorský tým až do finále extraligy. Mostecký rodák se díky svým výkonům v mládežnických kategoriích probojoval až do seniorského hokeje.

Šikovný forvard odehrál za Vervu 254 extraligových zápasů, ve kterých zaznamenal 57 kanadských bodů za 32 gólů a 25 asistencí. V extralize debutoval v sezóně 2015/2016. Svůj nejlepší ročník prožil před dvěma lety, kdy v sezóně 2018/2019 střelecky zazářil a společně s Viktorem Hüblem se stal se 14 góly nejlepším střelcem týmu. Nyní se dohodl na nové smlouvě a po Krušnými horami bude působit už šestou sezónu v řadě. „Lukáš je hráč střední generace a je odchovancem litvínovského hokeje. Věříme, že naváže na svou životní sezónu 2018/2019 a ukáže svůj potenciál,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru