Dohodnuto: Obránce Patrik Demel pokračuje v Litvínově
Obránce Patrik Demel pokračuje v Litvínově. Foto zdroj: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Verva se dohodla na nové smlouvě s Patrikem Demelem. Šestadvacetiletý zadák tak na severu Čech bude působit i v následující sezóně. V Litvínově podepsal novou roční smlouvu.

„Patrik letos patří mezi naše klíčové obránce. Je na něm vidět, že udělal opět velký progres a věříme, že se bude zlepšovat dále. Jsme rádi, že jsme se dokázali domluvit na jeho pokračování v litvínovském dresu i pro následující ročník,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Rodák z Ostravy tak začne v Litvínově svou třetí sezónu. V černožlutém dresu zatím odehrál 106 zápasů s bilancí čtyř branek a pětadvaceti asistencí. Zejména v letošním ročníku Tipsport extraligy se rozehrál k výborným výkonům a prožívá svou nejlepší sezónu, co se týče počtu nasbíraných kanadských bodů.

V 52 utkáních vstřelil čtyři góly a přidal čtrnáct asistencí. Je tak třetím neproduktivnějším zadákem Vervy. „Jsem šťastný, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy. Vážím si důvěry, kterou jsem v Litvínově dostal. Věřím, že když zapracuji na některých detailech, tak se moje výkonnost dostane zase o kus dále. Teď se ale musíme hlavně soustředit na vyvrcholení extraligy,“ říká obránce Patrik Demel.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru