Krasobruslaři z celé země přijedou v neděli na závody do Litvínova
Zdroj: Krasobruslení Litvínov
Sport

Litvínov - Oddíl krasobruslení HC Litvínov si dovoluje pozvat diváky a fanoušky na tradiční a oblíbené krasobruslařské závody, a to na již XI. ročník Podkrušnohorské brusličky.

Závodí se ve 13 soutěžních kategoriích a účastní se ho 115 závodníků z 30 oddílů z celé republiky. Závod je určen pro malé začínající krasobruslaře v kategoriích přípravka, dále pro malé závodníky závodící v poháru Brusička a pro žákovské kategorie je pořádán jako mezi oddílový závod.

Přijďte i vy podpořit domácí závodníky na ZS Ivana Hlinky – dolní hala v neděli 13. března. Závodit se bude celý den. "Vstup je zdarma a věříme, že se vám budou líbit výkony všech krasobruslařů, kteří v sobotu budou v Litvínově bojovat o stupně vítězů," zve za oddíl Jana Lehká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru