V Litvínově se utkali stolní hokejisté, turnaj „Slavíme Den Chezy“ ovládl Matyáš Vaníček
Foto: Jakub Hasil
Sport

Litvínov – V sobotu 23. dubna, v den sedmého výročí zisku mistrovského titulu hokejovým klubem Litvínova, se utkali stolní hokejisté právě v Litvínově.

„Původně jsme v tento den měli hrát v Praze, pořadatelé ale turnaj zrušili. Zatímco jiné kluby mají příští týden ligové zápasy, my máme volno a vznikla by nám dlouhá pauza, tak jsme uspořádali aspoň regionální turnaj,“ říká Michal Justra z BHC Most. „A protože hokejistům Litvínova v klubu fandíme, odehráli jsme turnaj jako připomenutí tohoto jejich úspěchu,“ dodává.

Turnaj proběhl pod názvem „Slavíme Den Chezy“ v ZŠ Jeřabinka v Litvínově - Hamru za účasti dvou desítek hráčů z Mostu a Litvínova. Zvítězil Matyáš Vaníček, na druhém místě, po vzájemné remíze s vítězem a těsně na pomocné body, skončil Jan Krmenčík. Třetí byl Jan Matuščín.

Další turnaj, opět regionální úrovně Expres, je naplánován na pátek 6. května. Hrát se bude ve Středisku volného času v Mostě.

BILLIARD-HOCKEY ŠPRTEC - VÝSLEDKY

Slavíme Den Chezy – Litvínov – Český pohár Expres: 1. Matyáš Vaníček, 2. Jan Krmenčík, 3. Jan Matuščín, 4. Lukáš Michálek, 5. Ondřej Frýba (všichni BHC StarColor Most), atd.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru