VIDEO: V Mostě se uskuteční Tréninkový kemp Liverpool FC
Jan Skýpala. Ředitel klubu FK Baník Most-Souš. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Most - Liverpool FC uspořádá tréninkový kemp pro děti v Mostě na Fotbalovém stadionu Josefa Masopusta. Akce proběhne na konec školního roku.

Trenéři mládeže Liverpoolu FC budou na konci června tři dny trénovat v Mostě, kde proběhne letní tréninkový kemp pod značkou vítěze Premier League a UEFA Ligy mistrů. Prestižní událost rozšiřuje nabídku mezinárodního fotbalu pro hráče Mostu a stejně tak všech okolních klubů. Kemp proběhne od pondělí 27. do středy 29. června2 v Mostě na hlavním stadionu Josefa Masopusta. Jedná se o klasický příměstský tábor se zajištěným občerstvením, celodenním programem a nezbytným nejen fotbalovým zázemím. Tréninkový kemp bude veden trenéry mládeže Liverpool FC.

Jedná se o možnost vyzkoušet tréninky pod vedením anglických trenérů, kteří připravují hráče mládeže Liverpoolu FC. Každý účastník navíc obdrží suvenýry jednoho z nejslavnějších světových klubů a certifikát absolvování slavné liverpoolské akademie. Akademie Liverpoolu proběhnou během tohoto léta celkem v 6 evropských zemích. Náš klub se do projektu přihlásil na základě velmi dobrých zkušeností a doporučení klubu SK Střešovice, který akademii LFC organizuje již druhým rokem. Využili jsme nabídky, kdy Liverpool FC hledal druhou možnost pro uspořádání kempu v České republice.

Tréninkový kemp je určen pro hráče 6-14 let, kteří budou rozděleni do svých věkových skupin. Tréninkový program proběhne každý den od 9:00 - 15:00 hodin (areál stadionu bude otevřen a děti pod kontrolou mezi 8:00 - 16:00 hodin). Kemp je určen pro všechny kluky a holky, kteří mají zájem o netradiční zážitek a první kontakt s mezinárodním fotbalem. FK Baník Most-Souš na základě smluvního vztahu garantuje trenérské obsazení z řad trenérů mládeže Liverpool FC a nese záštitu nad celým projketem. Organizátorem akce je však na základě komerční licence mezinárodní skupina Liverpool FC International Academy (Scandinavia), kde probíhá i celý přihlašovací proces. Letní Summer camp je inzerován na stránkách Liverpoolfootballschool.com, kde je možné dohledat další informace v anglickém jazyce.

Přihlásit se může kdokoliv přímo na stránkách organizátora. FK Baník Most-Souš zajišťuje organizaci a celý průběh kempu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru