Fanoušci budou moci v Městské sportovní hale Chomutov vidět aktuálně nejlepší ženský tým. Zdroj: klub
Sport

Chomutov – V sobotu 4. listopadu zažije Chomutov poprvé v historii Extraligu žen. V rámci výjezdního utkání vyjedou chodovské lvice na sever Čech, kde se utkají s Olomoucí. Hráčky Chodova jsou aktuálně nejlepším týmem v České republice a jsou v letošní sezoně neporažené! Prodlouží skvělou sérii i v Chomutově?

Utkání 9. kola Extraligy žen mezi FAT PIPE FLORBAL CHODOV a FBS Olomouc bude patřit k ozdobám celého kola. Ženský elitní tým Chodova vyveze poprvé v historii své utkání do Ústeckého kraje. Proč si k pořádání zápasu zvolil právě Chomutov, prozradil sportovní manažer a hlavní trenér žen Ondřej Neuman: „Elitní florbal chomutovské hale, klubu i městu sluší! Zažil jsem zde několik skvělých akcí, mezi nimiž nejvýše mám zážitky ze school matche 2023, finále poháru žen v roce 2022 a nebo "Severskou výzvu" z listopadu 2012. Chomutov zkrátka velké akce umí, těším se, že tato bude další z nich a ukážeme, že i Extraliga žen zde bude vypadat skvěle! Moc se těším na Chomutovské diváky a věřím, že jim ukážeme skvělý zápas a uděláme maximum pro jejich zábavu!"

Chodovské florbalistky nejsou pro Chomutov nijak neznámé. V současné době v týmu chomutovských žen nastupuje v bráně v rámci střídavého hostování Karolína Bačková, odchovankyní chomutovského florbalu je elitní útočnice lvic Markéta Prontekerová. V minulosti za Chodov nastupovala i Adriana Hýsková, opora chomutovských žen.

Hráčky Chodova mají ve svém kádru i tři reprezentantky. Český dres letos oblékla na EFT rovnou trojice hráček – Eliška Chudá, Magdalena Plášková a Jana Christianová. Brankářka Christianová patří dlouhodobě mezi nejlepší brankářky na světě. V reprezentaci odehrála již více než 120 zápasů! Logicky jsme se tak zeptali nejznámější tváře v sestavě Chodova, jak se těší na specifické výjezdní utkání v Chomutově: „Na utkání se všichni velmi těšíme a věříme ve skvělou atmosféru od chomutovských fanoušků. Naším cílem je rozhodně vítězství nad Olomoucí a doufám, že předvedeme hezký extraligový florbal, který bude Chomutovu slušet."

Za Florbal Chomutov se k utkání vyjádřil klubový marketingový manažer Kamil Skuhrovec: „Po školním zápase nás čeká další velká florbalová akce. Těším se na extraligové utkání v našem Chomutově. Jsme rádi, že si Chodov vybral k výjezdnímu utkání právě Chomutov, protože máme jedny z nejlepších fanoušků v republice. A já pevně věřím, že si fanoušci najdou cestu i na aktuálně nejlepší ženský tým v České republice, který má v kádru několik reprezentantek."

Utkání mezi FAT PIPE FLORBAL CHODOV - FBS Olomouc se hraje v sobotu 4. listopadu od 16:00 v MSH Chomutov

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru