Házená: Andílci z Mostu si na západ Čech dojeli pro medaile
Foto: archiv klubu
Sport

Most, Cheb - Aprílový víkend trávila padesátka mosteckých házenkářských andílků na druhém ročníku Chebské hvězdičky pro kategorie mini v Chebu.

Mini žačky v kategorii 6 + 1 byly rozděleny do 2 skupin, kde odehrály 5 zápasů. "Vítězství ve skupině jeden z našich týmů poslalo rovnou do nedělního finále s HC Háje, které jsme díky bojovnosti a důrazu v obraně zdobené důležitými zákroky Sáry Stiborové v bráně zaslouženě vyhráli," uvedla trenérka mládeže DHK Baník Most Nikola Bartásková.

Nedělní finálový den osvěžila Mosteckým procházka se sladkou odměnou, po té se odehrály finálové zápasy a spokojení andílci nastoupili na vyhlášení. Nejmenší andílci v kategorii 4 +1, i mini žačky v kategorii 6 + 1 si při slavnostním vyhlášení dokráčeli pro zlaté medaile.

"Všechny naše svěřenkyně tento víkend hrály s nadšením a bojovností, radost ze hry u nich byla příkladná, a to je pro mě osobně a věřím, že i pro mé kolegy to největší zadostiučinění. Tento víkend nebyl jen aprílový, ale byl plný radosti a zážitků, nejen sportovních. Velký dík patří organizátorům za skvěle zorganizovanou akci, bohatý program pro děti i tombolu pro trenéry. Skvělé atmosféře přispěli i rodiče z mosteckých řad – i vám děkujeme za podporu hlasitou i sladkou," dodala trenérka.

Jmenovité složení týmů:

TÝM A 6+1 : Valoušková, Janderová, Stiborová, Chaloupková, Čápová, Buriánková, Boříková, Marková, Černá, Štefková, Novotná, Havlíčková
TÝM B 6+1 : Balínová, Vozková, Nedvědová, Mayerová, Parthová, Dočekalová, Hánová, Chivers, Brátová, Vostárková, Masopustová, Weissová
TÝM A 4+1: Dančová, Kučerová, Jindřichová, Sedláková, Dekojová, Libecajtová, Mühlová, Trégrová, Koldová
TÝM B 4+1: Dvořáková, Šroubková, Chleborádová, Holcová, Andrlová, Prokešová, Friedlová, Belaňová, Bartásková

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru