Most - V tom nejlepším světle se chtějí domácímu publiku předvést házenkářky mosteckých Černých andělů. Proti nim ale bude už v sobotu 7. října stát nelehký soupeř z Prešova. „Čeká nás velmi nepříjemný zápas, protože soupeřova obranná hra ve spojení s brankářkou je na velmi vysoké úrovni,“ vysvětlil trenér Černých andělů Peter Dávid.

„Chceme trochu odčinit naší útočnou hru v Porubě. Co se týče obrany, čeká nás podobně těžký soupeř. Důkladně jsme se ale připravovali, trénovali jsme i během reprezentační přestávky. Zbývá nám ještě pár dní na přípravu s kompletním týmem a doufám, že nám to pomůže k úspěchu,“ doplnil trenér v narážce na to, že z posledního zápasu nejvyšší ženské házenkářské soutěže si hráčky Baníku přivezly z Poruby jen bod za remízu. V mostecké sportovní hale ale chtějí opět bodovat naplno.

Fanoušci se mají v sobotu nač těšit. Do zápasu proti Prešovu bude trenér moci nasadit kompletní hráčský kádr. „Kromě zraněné Báry Buchnerové máme všechny hráčky fit, v pořádku se vrátily i reprezentantky, což nás velmi těší. Myslím, že si diváci rozhodně přijdou na své a uvidí házenou té nejvyšší kvality,“ připomněl Peter Dávid.

0410hazena2

Bohužel, šancí předvést se před skvělým domácím publikem mají Černí andělé do konce roku velmi málo. V Mostecké sportovní hale se na podzim představí jen třikrát, a to nejen proti soupeřům z nejvyšší domácí soutěže, ale také v rámci bojů o Evropský pohár EHF. „Proto věřím, že nás přijdou fanoušci podpořit a vytvoří jako vždycky skvělou atmosféru,“ uzavřel trenér.

Utkání Baníku Most proti ŠŠK Prešov začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 7. října mimořádně už v 16:00 hodin.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru