Most - Ještě se ani nestihly pořádně začít radovat z pohárového vítězství nad holandským Dalfsenem, už se mostecké házenkářky znovu vydávají do boje. V sobotu 21. října na domácí palubovce Černí andělé v rámci Poháru EHF zdolaly holandský celek 28:20, už ve středu 25. října je čeká zápas nejvyšší domácí soutěže.

Tentokrát se v mostecké sportovní hale postaví proti soupeřkám z Trenčína. I když vzájemná bilance těchto týmů mluví ve prospěch Černých andělů, lehké to rozhodně mít nebudou.

„V posledním vzájemném zápase jsme doma velmi vysoko vyhráli, na druhou stranu na soupeřově palubovce jsme se do zhruba čtyřicáté minuty trápili. Trenčín je mladý, perspektivní tým, který je velmi běhavý, takže nás čeká velmi rychlá házená. I když víme, že nás nečeká snadný souboj, měli bychom být v tomto případě jasným favoritem,“ připomněl trenér Černých andělů Peter Dávid.

Mostecké házenkářky mají vůbec nabitý týden. Hned ve čtvrtek cestují na zápas Českého poháru do Plzně a v sobotu je čeká další utkání MOL ligy, tentokrát v Písku.

Středeční utkání proti Trenčínu začíná v mostecké sportovní hale od 18:00 hodin.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru