VIDEO: Není sníh? Nevadí! I přes to si v Mostě můžete postavit sněhuláka
Komořanský sněhulák. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - S dováděním ve sněhu to děti ve městech nemají snadné, a tak se jim Severočeská teplárenská rozhodla zpříjemnit čekání na Ježíška sněhovou nadílkou. Komořanský sněhulák letos během druhého adventního víkendu poprvé oživil mostecké vánoční trhy na Prvním náměstí.

Zábavný program Komořanský sněhulák s podtitulem „Pojďte se k nám ohřát…“ se koná v rámci vánočních trhů na Prvním náměstí v Mostě od pátku 7. do neděle 9. prosince. Děti si mohou na trzích postavit sněhuláka a vyfotit se s ním, pro šikovné sochaře jsou připraveny také odměny. Kromě sněhu jsou na místě k dispozici i další nezbytné rekvizity pro dokonalého sněhuláka. „Pokud návštěvníky bude zajímat, odkud jsme vzali sníh na stavbu sněhuláků, je to z litvínovského hokejového stadionu,“ informuje marketingová manažerka Severočeské teplárenské Radka Bišická.

Nebyla by to teplárenská společnost, aby nepřipravila pro děti i dospělé během hraní něco na zahřátí. V zóně s názvem Tepelná pohoda jsou připraveny ohřevné stojany a teplý čaj. Předvánoční pohodu s teplárenskou společností si mohou návštěvníci užívat všechny tři dny od 10 do 18 hodin.

Nezapomeňte si s sebou na trhy vzít kupon z věrnostního programu Zážitky na dosah, s nímž získáte zdarma svařené víno nebo horký nealko nápoj u stánku pana Podroužky, který bude označen logem věrnostního programu. Svůj šálek si můžete vychutnat kdykoliv během adventních trhů. Pokud vám domů ještě nechodí kupony věrnostního programu, zaregistrujte se na webu.

https://www.youtube.com/watch?v=lFHgX-mYxsk

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru