PRÁVĚ TEĎ: Soud posílá podezřelé z přepadení klenotnictví do vazby! Měli uloupit hodinky za sedm milionů
Okresní soud v Teplicích posílá podezřelé z loupeže do vazby. Foto: e-teplicko.cz
Zajímavosti

Teplice - Necelých 24 hodin stačilo kriminalistům k zadržení podezřelých z loupežného přepadení prodejny klenotnictví v ulici Krupská v Teplicích. Soud podezřelé ve čtvrtek poslal do vazby.

K přepadení došlo v pondělí 17. prosince kolem 10:40 hodin. Informovali jsme aktuálně z místa činu v článku Ozbrojená loupež v Teplicích! Klenotnictví obklíčili policisté se samopaly. "Pachatelé odcizili luxusní pánské a dámské hodinky různých značek a způsobili podle předběžného vyčíslení škodu téměř sedm milionů korun," uvedla krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

2012hodinky loupez

Zajištěné hodinky. Foto: Policie ČR

"Díky intenzivní operativní práci již následující den policisté ve spolupráci s Krajským ředitelstvím policie hl. m. Prahy zadrželi čtyři cizince (32-41 let)," dodala Šárka Poláčková. Policisté svůj úspěch prezentovali novinářům ve čtvrtek dopoledne na zvláštní tiskové konferenci.

Cizinci byli obviněni z trestného činu loupeže a byl podán návrh na uvalení vazby. Ten soud akceptoval.

Video a fotogalerii přímo z přepadení, tak jak ho zaznamenala bezpečnostní kamera v prodejně, jsme zveřejnili v článku Lupiči vytáhli v přepadeném obchodě zbraň, pak začali rabovat.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru