Je tu nová kavárna! Kousek jižní Francie najdete v centru Litvínova
Nová Kavárna CAFÉ CASSIS
Zajímavosti

Litvínov - Nová Kavárna CAFÉ CASSIS v Jiráskově ulici v Litvínově voní jižní Francií stejně jako město, po kterém nese název. „Francouzské město Cassis je mou srdeční záležitostí. Miluji tamní poklidnou atmosféru, vůni bylinek, tymiánu, levandule a moře. Mám to tam rád a chtěl jsem kousek toho báječného města přivézt i k nám do Litvínova," prozradil na sebe i svou novou kavárnu majitel a provozovatel Kavárny CAFÉ CASSIS.

Celá kavárna nese jeho rukopis a snoubí se v ní vše, co pro své zákazníky považuje za nejlepší. Osobně navštívil pražírny kávy, aby pro milovníky lahodného temného pokušení vybral tu nejlepší stoprocentní arabiku, kterou servíruje v originální keramice šité své kavárně na míru. Projel vinařství na jihu Francie, aby do své nové kavárny objednal jen ta nejzdařilejší vína francouzských vinařů. Ke kávě nabízí dorty od cukráře, který kousky originálních chutí peče na zakázku jen pro litvínovskou Kavárnu CAFÉ CASSIS.

Denně dodává nové vybrané kombinace, na které je snadné získat závislost. Spojil se s výrobcem domácích limonád, které bez přídavku chemie obohatí smysly žíznivých konzumentů o nové chuťové zážitky z kombinací za studena lisovaného ovoce a výtažků z bylin. V kavárně mohou návštěvníci ukojit svou touhu po sladkém stejně, jako si jen tak u skvělého vína, míchaných nápojů, koktejlů a speciálních francouzských drinků posedět s přáteli.

V brzké době ke sladkému pokušení přibydou i slané pochoutky. To vše v příjemném prostředí jihofrancouzské kavárny, kde nebude chybět v teplých měsících roku ani prosluněná terasa plná vůně francouzských bylin lákající k posezení pod slunečníky.

Facebookové stránky kavárny najdete zde.

Na webu si můžete kavárnu vyhledat na tomto odkazu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru