Barber Studio: Poznejte nový mostecký Barber Shop
Barber Studio Most.
Zajímavosti

Most - Barber Studio vás zve do nově otevřeného Barber Shopu v Mostě, který je určený pro pánskou klientelu. Navštívit ho můžete od pondělí do pátku od 10 do 18 hodin, a to na adrese Žatecká 1488, Most (OC Orbit).

Nově otevřený Barber Shop v PERFECT STUDIU je umístěn v moderním, klidném prostředí 1. patra centra Orbit v Žatecké ulici č. p. 1488. Těšit se můžete na nejnovější trendy pánských účesů a vousů. Personál je odborně proškolen v Barber Akademii a Barber Shopech v Praze.

Rezervovat termín si můžete na tel. čísle: 602 128 550.

V Barber Studiu naleznete pestrou škálu kvalitních služeb. Co vše se zde nabízí? Využít můžete např. barber střih, úpravu vousů strojkem a holení břitvou na jednorázové žiletky, po holení se zde používá balzám nebo kolínská a dále se provádí aplikace vosku na vousy, novinkou je depilace samostřižným voskem nosních/ušních dutin a obočí.

Kromě široké nabídky služeb, si zde můžete v klidu vypít váš oblíbený nápoj, Wi-Fi připojení je samozřejmostí, vyhrazené parkování přímo před prostorem.

Odcházejte perfectně odpočatí a spokojení.

KONTAKT:

Více informací naleznete na www.perfectstudiomost.cz nebo na facebookových stránkách Barber Studio Most, případně Instagram barberstudiomost, tel.: 602 128 550.

OTEVÍRACÍ DOBA:

  • pondělí 10:00 - 18:00
  • úterý 10:00 - 18:00
  • středa 10:00 - 18:00
  • čtvrtek 10:00 - 18:00
  • pátek 10:00 - 17:00
  • sobota zavřeno
  • neděle zavřeno
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru