Potěšíme jablíčkáře! Pracujeme na zpravodajské aplikaci pro iPhony
Za chvíli zde přibude ikonka pro naše zprávy. Ilustrační foto
Zajímavosti

Most – Myslíme, že s tím už můžeme ven. Začali jsme pracovat na aplikaci pro operační systém iOS. Zpravodajské appky serveru e-mostecko.cz se tak dočkají i přívrženci iPhonů.

Náš server dosud provozuje pouze aplikaci pro operační systém Android. Pokud ji nemáte, můžete ji zdarma stahovat z obchodu Google Play. Najdete ji tam jako Mostecko teď (nebo kliknutím na tento odkaz).  Nabízí přehledné členění zpráv a na přání uživatelů jsme v ní rovněž omezili zobrazování reklamy.

A právě taková by měla být i naše appka pro iPhony – jednoduchá, rychlá, přehledná. A jasně, že bude taky ke stažení zdarma. Nejdeme cestou zpoplatňování zpravodajství, nabízení bezplatného čtení kousků textu s nutností si dokoupit zbytek, pokud vás zaujme.

Ptáte se, v jaké jsme fázi? Připravena je první verze, která je aktuálně ve fázi schvalovacího procesu do App Store. O vydání aplikace budeme informovat.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru