VIDEO: Fikko market otevřen, první den tu za nákup dávají lahev vína nebo grilovanou klobásu
První den tu za nákup dávají lahev vína nebo grilovanou klobásu. Stačí nakoupit za tři stovky. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Most - Fikko market naproti 8. základní škole v Mostě, který se dočkal rekonstrukce a rozšíření, byl ve středu 14. srpna otevřen. Proměnil se v menší nákupní centrum, kde najdete vše pod jednou střechou na 1.500 m2, od potravin i čerstvých, například pečiva či uzenin a lahůdek, ovoce a zeleniny, až po spoustu spotřebního zboží.

Dnes, tedy ve středu 14. srpna, první den znovuotevření prodejny tu rozdávají dárky každému, kdo nakupí aspoň za 300 korun. Může si pak vybrat bílé nebo červené víno či grilovanu klobásu.

„Prodejna je moc krásná, je tady opravdu obrovský výběr zboží, to člověk málokde vidí. To, že prodejnu rozšířili, je pro mě velká výhoda, protože nebudu muset pro spoustu věcí chodit až do centra. Chodila jsem sem i před rozšířením a vždycky jsem je tady chválila, jsou moc milí a starají se. Navíc ušetřím, protože tu mají dobré ceny,“ sdělila své dojmy jedna z prvních zákaznic, paní Dáša, která si pochvalovala, že tu mají například kávu či chléb až o 8 korun levnější než v centru.

Fikko market, najdete naproti 8. Základní školy, v ulici Vítězslava Nezvala čísla popisného 2815/41 v Mostě. Od 14. srpna bude otevřen každý den od 7 do 19 hodin. O prodejně jsme psali také zde.

https://www.youtube.com/watch?v=eGbneJ8VaHw

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru