Letní taneční výzva: Mostecké nosící maminky natočily svůj tanec, můžete jim pomoci vyhrát soutěž
Letní taneční výzva.
Zajímavosti

Most - Mostecké maminky z facebookové skupiny Nosíme děti v Mostě a okolí se zapojily do celorepublikové Letní taneční výzvy pořádané společností Kouzlo nošení společně s Dance4mom - když dvě srdce tančí!

Pod vedením Lucie Nestlerové nazkoušely choreografii vymyšlenou lektorkami tance s dětmi v šátku Dance4mom.

Dance4mom je organizace, která se zabývá tvořením choreografií pro maminky s dětmi v nosítku nebo šátku a pomáhá jim tak v návratu do kondice ještě během rodičovské dovolené.

Během letošních prázdnin byla vyhlášena soutěž Letní taneční výzva, kdy zadavatelé zveřejnili choreografii k nazkoušení a regionální nosící skupiny z celé ČR se mohly registrovat a choreografii i s malým prostorem pro vlastní nápady nazkoušet.

Závěrečným úkolem bylo tanec natočit a zaslat Kouzlu nošení. Mostecké maminky se rozhodly sladit do barev duhy a video pak natočit u jedné z mosteckých dominant - u kostela Nanebevzetí panny Marie.

https://www.youtube.com/watch?v=sWXE58u8MW0

Nyní je na nich a na vás, jestli se jim podaří v soutěži zvítězit. Odměnami jsou různé nosící pomůcky pro regionální skupinu, které pak budou k dispozici všem v dané lokalitě.

Hlasovat můžete do 22. srpna 2019 lajkem komentáře Nosíme děti v Mostě a okolí na tomto odkazu:

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru